Her kan du læse lidt om ungdomsafdelingen i NBK:

Vi har træning for både (ny)begyndere og spillere der har spillet før.

For at høre hvilket hold, der er det helt rette for dig, kan du kontakte ungdomsafdelingen, der sidder klar til at hjælpe dig.

Det eneste, du skal have med til træningen, er ketcher, indendørs sko med lyse såler, og noget tøj du kan bevæge dig frit i.

Klubben har i hver sæson flere hold tilmeldt holdturneringen under Badminton København, hvor klubbens trænere udtager spillerne til de forskellige hold. I år har vi 7 hold tilmeldt til holdturneringen. 

I forbindelse med disse holdkampe har vi brug for Jer forældre til holdlederrollen. Trænerne udtager de spillere, som skal spille, så holdlederrollen består primært i at sørge for at registrere holdsedler og resultater. Vi håber, at så mange af Jer vil være til stede, når Jeres børn spiller, så vi vil gerne opfordre Jer til at give en hjælpende hånd med ved udebanekampene. Det styrker det sociale sammenhold, og man får bare så meget igen fra børnene i forbindelse med blandt andet denne aktivitet. Til hjemmebanekampe vil der ofte være en repræsentant fra NBK Amager til stede.

Jer spillere, som ikke kommer til at spille holdkamp, kan vi kun opfordre til at tilmelde sig de åbne turneringer, så I stadig kommer ud at spille.

Som spiller har du som nævnt mulighed for at deltage i åbne turneringer, og det foregår på den måde, at tilmelding og betaling skal ske via www.badmintonplayer.dk. Du skal derfor oprette din profil på BadmintonPlayer.dk for at tilmelde dig turneringer. På vores hjemmeside finder du vejledninger til oprettelse af din profil på BadmintonPlayer.dk og tilmelding til turneringer. 

Det er desværre ikke gratis at deltage i de åbne turneringer, men NBK Amager yder et tilskud til vores ungdomsspillere. Tilskuddet udgør kr. 100,00 for single, og kr. 50,00 pr. double. (gældende for 2024-2025 sæsonen). Tilskuddet vil blive opgjort efter indsendte kvitteringer og refunderet hvert halve år. Deltagelse i vores egne åbne turneringer er gratis. Tilmelding til åbne turneringer er bindende, og ved udeblivelse eller afbud efter programmet er offentliggjort, vil du ikke kunne få deltagergebyret refunderet. Og HUSK - du skal selv skal sørge for transporten frem og tilbage til turneringerne. 

Skulle I have spørgsmål, er I som altid velkomne til at kontakte vores ungdomsformand på: usu@nbk-amager.dk


Siden er opdateret: 12.6.2024

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram