Lidt om os: 

NBK Amager blev stiftet i 1976 og hører hjemme på Vestamager, hvor vi spiller alle ugens dage i en decideret badmintonhal – Vestamagerhallen.

Klubben er medlem af Badminton Danmark (BD) under Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI).

Klubben, der tæller ca. 300 medlemmer, er en klub for alle aldre - ungdom, senior, veteraner på alle niveauer - nybegyndere, let øvede og turneringsspillere.

Vi lægger stor vægt på at være en socialbaseret lokal klub, hvor en god atmosfære og et godt kammeratskab har første prioritet.

Det forhindrer os dog ikke i at have sportslige ambitioner både på klubbens såvel som på de enkelte spilleres vegne. Vi ønsker velfungerende ungdoms-, senior- samt veteranafdelinger, hvor alle kan føle sig velkomne. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle i et stærkt fællesskab, og særligt for vores ungdomsspillere er det vigtigt, at de fortsætter med at kunne udvikle sig og får skabt stærke sociale relationer. Vi har blandt andet fostret adskillige talentfulde ungdomsspillere, der har kunne deltage på vores seniorhold.

Vi er samtidig en klub, der lægger særlig vægt på det sociale, hvor vi blandt andet afholder forskellige sociale arrangementer såsom: Træningsdag, juleafslutning, julefrokost, sæsonafslutning mm. for at kunne bevare det sociale fællesskab og hyggen i klubben.

I løbet af sæsonen afholdes der diverse turneringer for både ungdoms- og seniorrækkerne. Vi er særligt opmærksom på at få sendt de enkelte spillere ud for at deltage i turneringer i hele landet, da vi ser det som en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med jævnaldrende spillere fra andre klubber og en oplagt chance for at skabe nye venskaber. Vi håber naturligvis, at du vil tage til rigtig mange turneringer, så vi også udadtil kan vise, hvor gode spillere vi har i klubben.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram