Fastelavn 2010 

 

 

Tirsdag d. 16. februar 2010 mødte NBK-Amager’s 1. & 2. holdsspillere op i sjove og festlige kostumer – klar til en træning i fastelavnens navn. Vi startede træningen med at spille hockey, hvorefter der blev spillet doubleturnering med klap for øjet og sorte sække på nettet. Efter 2 timers sjov og ballade inde i hallen var det tid til at slå katten af tønden i snevejr. Det blev Martin der tog titlen som bundkonge og Andreas som kattekonge. Til slut spiste vi mad sammen i cafeteriet, hvor Mia blev kåret for bedste udklædning.

 

Søndag d. 3. januar mødtes ca. 40 motionshungrende veteraner, seniorer og motionister i klubben til årets nytårsturnering. Traditionen tro var der lagt op til en social dag, hvor den mest af alt stod på hygge og sjov og ballade tilsat en knivspids badminton, bunker af slik, hjemmebagte kager og frugt, samt mange liter læskende drikke.

 

I år skulle de fem hold Luftens Helte, Nøddepatruljen, Bubbibjørnene, Bjørnebanden og Græsrødderne udfordres i kategorierne ”ballon bundet på ketcher” og ”sorte sække på nettene”. Mange startede ud med at være noget skeptiske, men efterhånden som de lærte diverse teknikker, taktikker og tricks steg humøret, spilleglæden og intensiteten. Der blev kæmpet på livet løs og med kun en runde igen havde tre hold vundet to kampe hver, mens to hold havde vundet en kamp hver. Der var således spænding til det sidste, hvor det reelt set kunne ende med at alle hold stod lige på antal vundne kampe. I sidste ende blev det dog til at to hold havde vundet tre kampe hver. Kampen om førstepladsen måtte derfor afgøres ved en nærmere granskning af den indbyrdes kamp mellem de to hold, hvor det hurtigt stod klart, at Nøddepatruljen var det hold, der trak det længste strå. Et stort TILLYKKE til holdet! Rækkefølgen på resten af holdene blev Bjørnebanden som nr. 2, Luftens helte som nr. 3, Bubbibjørnene som nr. 4 og Græsrødderne som nr. 5.

 

Tak for en hyggelig dag og vi håber vi ses igen næste år.

 

Nytårshilsener fra

Spilleudvalget


Street Badminton 2009

Lørdag d. 25. april drog 7 meget friske NBK’ere til Værløse, hvor Street badminton 2009 skulle afholdes. På trods af navnet foregår turneringen indendørs og afvikles som holdkampe med 1 MD, 1 DS, 1 HS, 1 DD og 1 HD, hvor pointene videreføres fra kamp til kamp og vinderen af holdkampen er så det hold med flest point til sidst. Men det der gør denne turnering speciel er, at der uddeles en joker og en klunserpris. Jokeren er en verdensklassespiller og det har tidligere været bl.a. Camilla Martin og Peter Rasmussen (begge verdensmestre), som træder ind på et heldigt udtrukket hold. Klunserprisen bliver uddelt til det hold, som er bedst klædt ud, og her har NBK tidligere været meget tæt på med en 2. plads i 2008. Det skal nævnes at mange hold gør rigtig meget ud af deres udklædning og der har tidligere været mange virkelig kreative påfund. Ikke desto mindre besluttede vi igen at tage udfordringen op og valget faldt på rockstjerner, hvilket førte til navnet ”Fockers by Choice” (og sloganet ”We bring the noise”) og Kiss blev vores forbilleder. Nu er det ikke lige alle der ligger inde med rockstjerne-udstyr, så der blev brugt timer og næsten nætter på forberedelsen, men resultatet blev også sublimt og billederne taler deres tydelige sprog. Læderjakke, tattoo-ærmer, paryk, (meget stramme) leggins og makeup var hovedingredienserne i det færdige produkt.  Forventningerne til vores præstation blev hurtigt skruet ned, da det meste af vores udstyr gjorde det meget svært at yde en koncentreret og spillemæssig godkendt indsats. Så efter 2 tabte kampe skulle der noget af et mirakel til, hvis vi skulle prøve at smage sejrens sødme – og vupti miraklet kom til os i form af KENNETH JONASSEN, som vist ikke behøver yderligere introduktion. Vi blev simpelthen udtrukket i joker-puljen og var nu blevet forstærket betydeligt. Da Kenneth jo ikke ville passe ind på vores hold uden paryk, tattoo-ærmer og paryk, skaffede vi selvfølgelig hurtigt det til ham, og han var nu klar til at repræsentere Fockers by Choice. Ikke overraskende vandt vi den næste holdkamp (meget overlegent) og Kenneth havde kun haft en ”lille” del af æren. Vores samlede resultat til turneringen behøver vi ikke nævne her, men vi vandt ikke! Til gengæld glædede vi os meget til festen om aftenen, hvor vinderen af klunserprisen skulle kåres, og efter at have set de andre holds udklædning, følte vi bestemt at der var muligheder. Men desværre blev det til 2. plads igen, da vi blev slået af et hold med tyrolerpiger og Hansi’er, som havde fedtet utrolig meget for dommerne med bl.a. hjemmebagt kage. Vi dansede og festede til den lyse morgen og vender helt sikkert tilbage næste år.

Flere billeder kan ses under Senior - Galleri

NBK-Amager | Ugandavej 85-105 , 2770 Kastrup |  | usu@nbk-amager.dk
Cookies