NBK Amager blev stiftet i 1976 og hører hjemme på Vestamager, hvor vi spiller i Vestamagerhallen som er en decideret badmintonhal.

Klubben er medlem af Dansk Badminton Forbund under Danmarks Idræts Forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger samt Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Klubben, der tæller ca. 370 medlemmer, er en klub for alle aldre - ungdom, senior, veteraner, og alle niveauer - nybegyndere, let øvede og turneringsspillere.

Vi lægger stor vægt på, at være en lokal klub, hvor en god atmosfære og godt kammeratskab har første prioritet.
Det forhindrer os dog ikke i, at have sportslige ambitioner både på klubbens såvel som på de enkelte spilleres vegne og med en velfungerende ungdoms- og seniorafdeling har klubben da også fostret adskillige talentfulde ungdoms/seniorspillere gennem de senere år, hvoraf de fleste nu er at finde på vores 1.- og 2. Hold.
Klubben afholder da også hvert år åbne turneringer i både ungdoms- og seniorrækkerne og er ellers meget opmærksom på, at sende spillerne ud til andre turneringer over hele landet ligesom, at der afholdes interne turneringer for motionisterne.

I løbet af sæsonen afholdes der også mange forskellige sociale arrangementer bl.a. juleturnering, julefrokost, fastelavn, afslutningsfest som faste indslag og dertil kommer så en hel del spontane arrangementer.

 

NBK-Amager | Ugandavej 85-105 , 2770 Kastrup |  | usu@nbk-amager.dk
Cookies