Weekenden d. 27.- 28. november 2010

 

Det var NBK-piger og en enkelt dreng, der stod øverst på podiet ved de åbne turneringer i denne weekend.

 

Ved Helsinges U15 D-turnering stillede Marie Juhl Larsen op, og tog hjem med 2 førstepladser. Marie vandt finalen i single i 2 sæt, og vandt også Mix-rækken sammen med Nikolaj fra Snekkersten.

 

Så det var vist D eventyr... for de 2 sejre betød samtidig, at Marie fremover skal stille op i C-rækken.

 

 

I Hvidovres U19 A-turnering, var det Michelle Christensen der gik hele vejen i 2 kategorier. I single gik hun ubesværet til finalen, som blev vundet i 2 sæt. I mixdouble vandt hun finalen - også i 2 sæt - sammen med Lasse Cramer Ahrens. "Kanonfotografen" glemte dog at tage billeder - derfor er der indsat et arkiv-foto.

 

Ved U17 A-turneringen i Fløng, blev det også til en ”dobbelt-op”. Ligesom hendes klubkammerater vandt Laura Lyngaa begge finaler i 2 sæt. I damedouble vandt hun finalen sammen med Katrine fra Lyngby, og i mixdouble blev det ligeledes til en 1. plads, da hun sammen med Mikkel fra KMB 2010, gjorde rent bord i denne kategori også. Laura rykker med de 2 sejre op i Mesterrækken.  

Alt i alt en rigtig god NBK-weekend, og stort Tillykke med oprykningerne til Marie og Laura.

Weekenden d. 30.- 31. oktober 2010

 

Ved Lillerøds U17A turnering, spillede Laura Lyngaa sig i semifinalen i double, sammen med Katrine Gundestrup fra Lyngby. Men desværre gik det ikke helt som pigerne gerne ville, og de måtte nøjes med en 3. plads.

Sammen med Mikkel Haugaard fra KMB 2010 gik det lidt bedre i mixdouble. De spillede

sig i finalen, hvor det efter 2 sæt endte med en 2. plads.  

Weekenden d. 23.- 24. oktober 2010

 

 

 

Mads Villensteen sikrede sig oprykning til Mesterrækken, da han deltog i Herlev/Hjortens U15A turnering. En 3.plads i single var nok til at han sikrede sig de sidste point til oprykningen.

 

Stort tillykke til Mads!!

 I Tåstrup spillede Laura Lyngaa sig ligeledes til en 3. plads i single i deres U17A turnering. Laura stillede også op i mixdouble sammen med Mikkel Haugaard fra KMB 2010, hvor det blev til en flot 1. plads.

 

Ved samme turnering blev det til en 2. plads i damedouble til Cecilie Kim Nielsen som denne gang spillede sammen med Josephine Fischer-Kjærulf fra Gentofte.

       Weekenden 2.-3. oktober 2010

Tåstrup TIK afholdt U17 turnering, hvor vi i C-rækken var repræsenteret af Sebastian Petersen. Sebastian stillede op i single, og gik ubesejret hele vejen, så han til sidst stod som vinder. Flot spillet Sebastian!!

 

I A-rækken stillede Laura Lyngaa op, og det resulterede i to finalepladser. I double blev det sammen med Helena, fra Farum til en 2. plads, og det samme blev det til i mixdouble, hvor hun spillede sammen med Mikkel fra KMB 2010.

Weekenden 18.-19. september 2010

Rasmus Cramer Ahrens deltog i weekenden i Ledøje-Smørums U15 A- turnering, hvor han rimeligt sikkert spillede sig i finalen i single. Den blev til gengæld uhyggelig tæt og spændende, men desværre tabte Rasmus med cifrene 25/23 - 22/20. Tættere kan det vist ikke blive.

I Helsinge blev der spillet U17 A-turnering, og her spillede Laura Lyngaa sig i semifinalen i single. Her tabte hun desværre 21/19 - 21/15. Lidt bedre gik det i double, hvor hun igen spillede sammen med Kathrine fra Lyngby. De to piger stod som vindere efter en flot finale, som de vandt i 2 sæt, 21/17 - 21/19.

 

 

 3 .. 2 .. 1 .. Mesterrække....

 

I weekenden d. 11.-12. september fik NBK endnu en Mesterrækkespiller - nemlig Rasmus Cramer Ahrens. Rasmus stillede i op i alle tre kategorier i Farums U15A-rækketurnering, og tog både en 3.- en 2.- og en 1. plads. I herredouble stillede han op sammen med Mads Villensteen, hvor det blev til en 3. plads. I mixdouble gik det lidt bedre - her blev han sammen med Simone fra Næstved nr. 2. I single syntes han så han ligeså godt kunne gå efter 1. pladsen - men måtte først igennem en rimelig hård semifinale, hvor han måtte ud i 3 sæt, før finalepladsen var sikker. Selve finalen blev et meget tæt 1. sæt som Rasmus vandt 22/20. 2. sæt var ligeså spændende, men til sidst trak Rasmus fra og vandt 21/17.

Dermed havde han med de 3 flotte resultater sikret sig oprykning til Mesterrækken. Stort tillykke til Rasmus med oprykningen!!!

 

To af klubbens piger havde taget turen lidt mere

sydpå - nemlig til Havdrups U17A-turnering.

Cecilie Kim Nielsen havde et par hårde og tætte

kampe i sin pulje, hvor alle piger stod med en sejr

hver, da puljen var færdigspillet. Heldigvis blev

det Cecilie der gik videre, da sæt og point var talt op. Laura Lyngaa blev en sikker vinder af sin pulje, så finalen blev et rent NBK-opgør, som Laura vandt med cifrene 21/11 - 21/7.

 

3 spillere = 4 flotte resultater

 

Så er ungdomsturneringerne startet, og i weekenden 4.-5. september 2010 havde NBK, 3 spillere i kamp.

 

I Jyllinge blev der bl.a. spillet U11 A-turnering, hvor det blev til en 2. plads i damedouble til Mathilde Cramer Ahrens og hendes makker Nikoline fra Gentofte. Samme sted var en anden Cramer Ahrens, nemlig Rasmus, også i kamp. Her blev det ligeledes til en 2. plads i herredouble til Rasmus og hans makker Tobias fra Hørsholm.

 

I Roskilde blev der afholdt U17 A-turnering, hvor Laura Lyngaa stillede op. I single spillede hun sig i semifinalen, hvor hun måtte ud i 3 sæt, før hun desværre måtte se sig slået, og dermed endte på en 3. plads. Til gengæld gik det bedre i damedouble, hvor hun sammen med Katrine fra Lyngby gik hele vejen til finalen. Finalen blev lidt af en gyser, så det ikke kun var på banen, der sommetider var lidt nerver på - det var der også blandt tilskuerne!

1. sæt blev vundet af Laura og Katrine med cifrene 21/14, men så steg spændingen også da begge par i andet sæt skiftedes til at føre. De fulgtes ad til 20/20, og tabte sættet 20/22.

3. sæt blev bestemt ikke mindre kedeligt, og der blev spillet uendeligt lange dueller, før sejren blev hevet i land 21/19. Pigerne tog efter kampen imod store klapsalver fra tilskuerne, for en utrolig flot, spændende og velspillet finale.

 

 

 Danish Junior Open 2010

 

 

Sæsonens sidste turnering - Danish Junior Open - i Farum, blev en turnering hvor NBK endnu engang blandede sig i toppen. Flere spillere nåede kvartfinalerne før de blev slået ud, men … et par spillere kom lidt længere.

 

I U17 Mesterrækken spillede Michelle Christensen og Simone Møller Jensen sig i finalen i damedouble, hvor de måtte igennem 2 tætte sæt, før de i 3. sæt kunne slå sejren fast med så overbevisende cifre som 21/10.

 

I U15 A-rækken spillede Rasmus Cramer Ahrens og Mads Villensteen sig også i finalen i herredouble, og her blev det til endnu en Mesterskabstitel til NBK. I finalen skulle de op imod det topseedede par, så der skulle ikke tages nogen chancer. Efter lidt af en gyser i 1. sæt som de tabte 23/21, fik drengene rettet slagene til, og vandt sikkert de efterfølgende 2 sæt.

 

I U15 Mesterrækken, blev det til en semifinaleplads i damedouble til Laura Lyngaa, sammen med Kathrine Gundestrup fra Lyngby. Desværre måtte pigerne se sig slået af det topseedede par, men en 3. plads var bestemt fortjent.

 

Weekenden 17.- 18. april 2010

Efter sidste weekends 2. plads i herredouble ved Køges U15 Aturnering, tog 2 friske drenge revanche ved denne weekends turnering i Fløng.

Her vandt Mads Villensteen og Rasmus Cramer Ahrens finalen i herredouble efter en super flot kamp.

 

NBK gjorde sig igen bemærket ved Landsmesterskaberne i Fredericia.

Seks U15-spillere havde taget turen over broen/broerne til dette års turnering, og det blev til hele 3 topplaceringer.

 

Cecilie Kim Nielsen tog Landmesterskabstitlen i single, og det må siges at være en perfekt afslutning på A-rækken. Cecilie er netop rykket op i Mesterrækken, og med weekendens titel i bagagen, er hun helt sikkert klar til at vise hvad hun kan i Mesterrækken. Utroligt flot!!

 

På herresiden var ”sebberne” på banen i D-rækken. Sebastian Thygesen havde taget vinderinstinktet med hjemmefra, og spillede sig i singlefinalen, og vandt den i to sæt - 21/18, 21/16.

Men det var ikke helt nok for den unge hr. Thygesen. I double spillede han sammen med vores anden Sebastian - nemlig Petersen, - og her gjorde de to drenge rent bord - og gik hele vejen til finalen, som de også vandt. Endnu et Mesterskab var i hus, og der var virkelig dømt store smil og højt humør.

Hvem styrer ??  .. NBK’s fyre!!

Det var en lang, men fantastisk weekend for de unge mennesker.

Tre Landsmestre ialt - og den ene endda Dobbelt Landsmester!!

Derudover blev det også til en 3. plads i Mesterrækken til Mathias Skov og Laura Lyngaa i mixdouble.

Der er kun én ting at sige…..SUPER FLOT!!!!!

 

Weekenden d. 23.- 24. januar 2010

 

Det var bestemt en weekend hvor vores unge spillere igen gjorde sit til at få NBK sat på landkortet.

 

 

I Ishøj blev det i U15B-rækken til en rigtig flot 1. plads i single til Mads Villensteen. Topplaceringen gav også Mads de sidste point for at han kunne rykke op i A-rækken. Godt gået - og kæmpe TILLYKKE til Mads med oprykningen.

I Albertslund deltog Marie Juhl Larsen i deres U15D-række. I damedouble blev det til en 2. plads, og det samme blev det til i single. Finalen i single var dog lidt af en gyser, hvor heldet bare ikke lige var med Marie. 3 sæt måtte hun ud i, og kampen blev først afgjort efter ombolde i 3. sæt - 23/21. Tættere kan det næsten ikke blive.


Ved DGI Storkøbenhavns Landsdelsmesterskaber som blev afviklet i Gentofte, kunne NBK tage hjem med hele 5 Landsdelsmestre. Her er de 5 fantastiske spillere: 

          U17M - Michelle Christensen - Landsdelsmester single

          U15M - Laura Lyngaa - Landsdelsmester i single

          U15A - Cecilie Kim Nielsen - Landsdelsmester i double

          U15D - Sebastian Petersen - Landsdelsmester i single

          U15D - Sebastian Petersen og Sebastian Thygesen - Landsdelsmestre i double.

Weekenden 9.-10. januar 2010

   

Nogle af NBK’s ungdomsspillere trodsede vind - vejr og snefygning og drog til Næstved’s U15 turnering. Og det var slet ikke forgæves. Adrian som egentlig er B-række spiller, stillede sammen med Jesper Kirkegård fra Greve op i A-rækken, og beviste at han bestemt godt kan gøre sig her. I double blev det til en superflot 2. plads, hvilket betyder at han nu officielt rykker op i A-rækken. Fuldt fortjent og stort tillykke til Adrian!!

 

Hos pigerne i A-rækken var det Cecilie der gjorde sig bemærket. Hun sikrede sig en 2. plads i single, og sammen med Astrid Garne fra Gentofte blev det til en 1. plads i double.

  21.-22. november 2009

I Herlufsholm´s A-række turnering spillede Cecilie Kim Nielsen sig i finalen i damesingle. Her måtte hun dog desværre se sig slået i 2 sæt. Til gengæld var det helt anderledes i double, hvor hun sammen med Frieda fra Værløse vandt rimelig sikkert med cifrene 21/16 - 21/11. 

Mathilde Cramer Ahrens deltog også i Herlufsholm turneringen i U11 B-rækken. Her tog hun helt suverænt 1. pladsen i både single og mix.

 

I Værløse´s Mesterrækketurnering blev det til en 3. plads i damedouble til Laura Lyngaa og hendes faste makker Elizabeth fra Hørsholm. De 2 piger tabte semifinalen i 2 meget tætte sæt; 21/18 - 24/22.

 7.-8. november 2009

                 

I A-rækken blev der også fightet af Cecilie Kim Nielsen, som også var i en 3-sætter i semifinalen i double, med Louise fra Hørsholm. Men her stoppede det så desværre, selv om der blev kæmpet til det sidste.

Ved vores egen U15-turnering gjorde de unge NBK’ere det rigtig flot.

I B-rækken blev det til suveræne 1. pladser i både single og double.

Rasmus Cramer Ahrens gik hele vejen til toppen i single, og i double spillede Adrian Harkjær sammen med sin makker Jesper fra Greve, et brag af en finale. Begge finaler måtte ud i tre sæt, og var rene gysere - i hvert fald for dem der sad på sidelinien. 3. sæt blev i begge kampe vundet med cifrene 22/20, så der var spænding til sidste øjeblik.

 

I Lyngby blev der spillet U11 B-turnering, hvor Mathilde Cramer Ahrens bestemt også gjorde sig bemærket. Hun vandt både i single og i double med Christina fra Amager ABC, og ikke nok med det - de 2 sejre gav hende også de point der skulle til for at hun fremover stiller op i U11 A-rækken. Et kæmpe tillykke til Mathilde med oprykningen.

 

 Superresultater fra ungdommen 17.-18. oktober

I Herlev blev det til en flot 1. plads i damedouble i U15A-rækken til Cecilie Kim Nielsen og hendes makker Louise fra Hørsholm. Efter et rimelig nemt 1. sæt i finalen, skulle der lige lidt spænding til i 2. sæt. Slutcifrene blev her 25-23. Godt gået!!

 

 

I Herlev blev der også spillet B-række, og her var det Rasmus Cramer Ahrens der stod øverst på podiet. Rasmus vandt finalen i single i 2 sæt, men måtte også igennem en lille gyser i 2. sæt. Sejren blev slået fast med cifrene 28-26. Sejren betød også at Rasmus nu rykker op i A-rækken. Stort tillykke til Rasmus!! 

 I Tåstrup blev det også til en 1. plads til Mathilde Cramer Ahrens i damedouble i U11 B-rækken.

 

I weekenden 10.-11. oktober blev der spillet U15 M-række i Tåstrup. Her blev det til en 2. plads i damedouble til Laura Lyngaa og hendes faste makker Elizabeth fra Hørsholm.

 

12. september 2009

Mathilde gjorde det igen...

I Havdrup´s U11 C turnering, gentog Mathilde succéssen fra sidste weekend, og snuppede 1. pladsen i både single og double. Det kunne ikke gøre andet end kalde et glimt i øjet og det store smil frem på den meget glade vinder. Til højre ses Mathilde sammen med sin makker Anne-Louise fra Måløv. Resultatet betyder også at hun rykker op i B-rækken. STORT TILLYKKE til Mathilde.

 

 

 

6. september 2009

To førstepladser til Mathilde

Så er turneringssæsonen 2009-10 for alvor gået igang, og NBK fortsætter den flotte stil fra sidste sæson. Mathilde gjorde rent bord ved U11 C-turneringen i Hillerød, hvor hun vandt i både single og i double. Til højre ses en lidt stolt Mathilde sammen med sin makker Julie fra Gentofte.

 

 

 

 

6. september 2009

Mere guld...

I U15 B-rækken blev det også til en rigtig flot 1. plads til Adrian i herredouble, sammen med sin makker Jesper fra Greve.

Resultater fra Amagermesterskaberne 2009 kan ses her

Billeder er lagt ind under Ungdom - Galleri

 Danish Junior Open 2009

Sæsonen er ved at gå på hæld, og traditionen tro afholdt Farum Badminton i weekenden 8.-10 maj deres store internationale ungdomsturnering "Danish Junior Open". Sofie stillede op i tre kategorier, og efter lørdagens kampe kunne hun glæde sig over at have kvalificeret sig til finalerne i alle tre, endda med en helt ny damedouble makker; nemlig Ida Marie Kristensen fra Mørkøv. Søndagens første finale stod Sofie så netop overfor Ida i single, og det var en tændt NBK spiller, som på meget overbevisende vis vandt sikkert i to sæt med cifrene 21-10, 21-4. Næste finale var så damedoublen mod et svensk par. Det blev en meget tæt affære, som Sofie og Ida desværre endte med at tabe 21-19 i 3. sæt. Dagens sidste finale var dermed mix´en, og her var Sofie - sammen med sin faste makker Emil Langemark fra Skovshoved - rigtig godt spillende, og tog sikkert titlen i to sæt med to gange 21-14.

 9. - 12. april 2009

1. pladser blev det desværre ikke til, men det var tæt på rigtig mange gange i denne weekend.

I Dalum-Hjallelse blev det til en 3. plads til Sofie Lüthje i single, og til to 2. pladser i hhv. damedouble og mixdouble.

Ved U15 A-turneringen i Fløng-Hedehusene blev det til en 3. plads til Cecilie Kim Nielsen sammen Kathrine Roesgaard i damedouble. En utrolig tæt og spændende semifinale hvor de to par måtte ud i ombolde før kampen var afgjort.

Mathias Skov og Laura Lyngaa Petersen stillede for anden gang sammen op i mixdouble, og her nåede de også til semifinalen. De gjorde absolut hvad de kunne, men måtte alligevel se sig slået i to sæt. Laura spillede sig også i finalen i single, men heller ikke her var heldet med NBK, så det blev til en 2. plads til hende.

28. marts 2009

   

Selvom Mathilde Cramer Ahrens egentlig er U9-spiller, tog hun alligevel chancen og tog lørdag til Toksværd, for at prøve kræfter i en U11 turnering, og det må man sige - det var hele turen værd. Mathilde stillede op i D-rækken og gik hele vejen til finalen, og kunne bagefter stolt stå som vinder af turneringen. Fantastisk flot gjort af Mathilde - Tillykke med sejren!!

 

21. - 22. marts 2009

  Det blev til et par forskellige medaljer da vores U17 spillere tog til Landsmesterskaberne i Fredericia. I A-rækken fik Lasse Cramer Ahrens og Andreas Larsen en 2. plads i herredouble. I samme række blev det i damesingle til en 3. plads til både Simone Møller Jensen og Michelle Christensen. Til gengæld blev det til en flot 1. plads i damedouble til de to piger. Efter at have vundet 1. sæt rimeligt sikkert 21/10, kom der lidt spænding på i 2. sæt, som de tabte knebent 18/21. Men 3. sæt blev overbevisende vundet 21/7, og dermed var Mesterskabstitlen hjemme.

  123 spillere havde meldt deres ankomst til vores egen U15 MA turnering, og 2 NBK-piger gjorde det rigtig godt. I damesingle A-række blev det til en 3. plads til Laura Lyngaa Petersen. I damedoublefinalen skulle Laura sammen med sin efterhånden faste makker fra Hørsholm - Elizabeth Lerche Frederiksen, - møde vores anden pige Cecilie Kim Nielsen og hendes makker Marlene Dehn Jørgensen, Amager ABC. Pigerne måtte ud i 3.sæt før Laura og Elizabeth kunne stå som vindere. Laura’s to flotte resultater betød at hun fik de sidste point for oprykning, og derved rykker op i Mesterrækken. Tillykke til Laura!!!

  Mathias Skov vandt U15 B turneringen i herresingle i Herlufsholm, og kunne desuden fejre endnu en 1. plads, da han sammen med Mikkel Haugaard Petersen også vandt herredoublen ved samme turnering. Så det var 2 meget glade drenge der kunne tage hjem, velvidende at de begge dermed var rykket op i A-rækken.

Superflot og Tillykke til de to følgesvende!!!

 14. - 15. marts 2009

Landsmesterskaber for U15 i Fredericia 

 

Efter nogle forrygende gode og til tider lidt for spændende indledende kampe, kunne Anders Plum Hansen sammen med Emil Jensen, Vanløse kalde sig for Landsmester i herredouble i B-rækken. Ikke alene blev det til finalesejr med cifrene 21/19 - 22/20, men også til oprykning til A-rækken. Stort tillykke til Anders!!

 

Mads Villensteen deltog i  B-rækken i Lyngby og kom rigtig godt fra start både i single -  hvor det blev til en 3. plads og i double hvor det blev til en 2. plads sammen med Mads Anker Rasmussen fra HBK Roskilde.  Godt gået af den nyoprykkede.

 

Frederiksværk tog imod vores U17 spillere, og her blev det i C-rækken til sejr til Daniel Sørensen, som vandt i single og også i double sammen med Kenneth Helweg Hansen, Slagelse. Daniel rykker med sejrene op i B-rækken.

 

I A-rækken blev det til en 2. plads til Lasse Cramer Ahrens i single.

 

I Herlev/Hjorten blev der spillet Mesterrække turnering, hvor Michelle Christensen bl.a. stillede op i mix hvor hun fik en 3. plads sammen med Casper Pedersen, Lillerød.

 28/2 - 1/3 2009 Landsmesterskaber for U13 i Fredericia

   

Så gjorde Mads og Rasmus succes ved Landsmesterskaberne i Fredericia. Mads vandt finalen i C-rækken over Rasmus efter en lang indledende runde. I herredoublen vandt de flot finalen over KBK. En super god weekend for drengene - tillykke med Mesterskabet drenge!! 

28/2 - 1/3 2009 

Der var rigtig mange NBK-spillere på banen i den weekend, og de gjorde det vanvittigt flot - så flot at det resulterede i hele 3 oprykninger. 

I Farum blev det til en 2. plads i herresingle i C-rækken til Mads Villensteen, og til en 3. plads til Rasmus Cramer Ahrens. Sammen vandt de to drenge rækken i herredouble.

I Gladsaxe Søborg var det U15 spillerne som gjorde sig bemærket.

I B-rækken blev det til en 2. plads til Mathias Skov og Mikkel Haugaard Petersen. I A-rækken blev Laura Lyngaa Petersen sammen med Elizabeth Lerche Frederiksen, Hørsholm ligeledes nr. 2.

Ballerup glemmer nok ikke NBK lige med det samme.

 

 C-rækken vandt Daniel Sørensen herredoublen med sin makker Mads Pilegaard, Værløse.

I B-rækken vandt Andreas Larsen det hele. I single sikrede han sig sejren med cifrene 23/21 - 21/15. Doublen blev vundet sammen med Morten Jensen, KMB 21/17 - 21/15.

Andreas rykker dermed op i A-rækken.

 

  I A-rækken nåede Simone Møller Jensen og Michelle Christensen begge finalen i single, hvor Michelle desværre måtte trække sig. Simone rykker dermed op i Mesterrække.

Men dermed stopper det ikke. I A-rækken vandt Lasse Cramer Ahrens herredouble finalen sammen med Frederik Bach, Gentofte, og det endda rimeligt overbevisende 21/13 - 21/13.

Dermed fik NBK endnu en Mesterrækkespiller, da sejren gav Lasse de sidste point for at rykke op
 

Så alt i alt - fantastisk dominans af NBK ved weekendens turneringer - og

 

STORT TILLYKKE med alle oprykningerne!!

 

 

  28/2 - 1/3 2009 
I weekenden tog Sofie en tur til Ikast for at spille Danske Bank Cup i U11 A-rækken. Lørdagens indledende kampe blev vundet i rene sæt, så en spændende finalesøndag ventede. Efter vundne semifinaler, skulle Sofie først - sammen med sin doublemakker Irina fra Solrød - spille finale i damedouble, og her gjorde de kort proces og tog sikkert sejren 21-14, 21-11. Pigerne har nu vundet de sidste fire turneringer i den bedste række, hvilket må siges at være rigtig, rigtig flot. Så ventede singlefinalen, og her skulle Sofie så op imod netop Irina, som hun ikke tidligere har vundet over (Irina er i øvrigt nu tvangsoprykket til U13 mesterrækken, fordi hun har rundet 600 point). Men Sofie spillede en rigtig flot kamp og vandt finalen i to sæt, 21-18 og 21-19. Hendes første single titel i den bedste række. Så det var en meget stolt, glad men også træt pige, som returnerede til Amager efter en lang weekend i Jylland.

 

 

13.- 14.- 15. februar 2009

 

Ishøj afholdt U17 ABC turnering og NBK var repræsenteret i alle tre rækker.

I C-rækken blev det til en flot 2. plads til Daniel Sørensen i herresingle.

I B-rækken fik Matias Nielsen sig en 3. plads i herresingle. I herredouble var det sammen med Andreas Larsen tæt på at blive til en finaleplads, men de to drenge måtte desværre se sig slået i 3. sæt i semifinalen med 23/21.

 

I A-rækken gjorde vores 2 piger - Michelle Christensen og Simone Møller Jensen - rent bord i damedouble. I overbevisende stil vandt de finalen med cifrene 21/18 - 21/14. For lige at sætte tingene helt på plads, blev det også til en finaleplads i damesingle til Michelle. Efter 3 sæt blev det dog her ”kun” til en 2. plads. Men selv det var nok til at Michelle fik de sidste point til at kunne rykke op i Mesterrækken. Stort tillykke med det!!   

 

 

 

Lasse Cramer Ahrens fik også hevet 1. pladsen i herresingle i A-rækken i land. Efter at have tabt 1. sæt 13/21, kom han flot tilbage og sikrede sig sejren ved at vinde de sidste 2 sæt rimeligt sikkert,  21/14 - 21/18.

  Laura Lyngaa Petersen havde i vinterferien taget turen til det jyske, for at deltage i Sejs-Svejbæks VinterferieCup, og det må siges at det var hele turen værd. Laura spillede sig i finalen med sin makker Suphatcha Khamchang fra Viby J.

De to piger spillede en gyser af et 1. sæt hvor de måtte se sig slået 25/23. Til gengæld holdt de hovedet koldt og vandt overbevisende de 2 næste sæt - 21/16 - 21/14. Kampen blev fra start til slut spillet i et vanvittigt højt tempo, og flere dueller udviklede sig til en kamp på kondition, koncentration og mental styrke. Fantastisk flot spillet af de 2 piger, som efterfølgende kunne tage hjem med en gigantisk pokal.

  Mads Villensteen deltog i Fløng-Hedehusenes U13 C turnering. Her spillede han sig stille og roligt i finalen i herresingle, som han vandt i 3 sæt, 21/16, 15/21, 21/14

   I Fløng-Hedehusene spillede Sebastian Thygesen sig også i finalen i herredouble i U13 D-rækken. Her vandt han med sin makker, Jonathan W. Langer fra Charlottenlund, med cifrene 21/12, 21/18.

 

  

 7. -8. februar 2009

Mads Villensteen og Rasmus Cramer Ahrens gjorde rent bord ved U13 C turneringen i Kirke Hyllinge. I semifinalerne var Rasmus ude i en forholdsvis tæt 3-sæts kamp som blev vundet med cifrene 21/17, 15/21, 21/15. Mads havde det bestemt heller ikke nemmere. I hans semifinale var 1. sæt rimeligt nemt overstået, og blev vundet 21/8. Men i 2. sæt skruede modstanderen bissen på og finalepladsen blev først sikret, da Mads vandt sættet 29/27. I finalen skulle de to drenge så møde hinanden og sejren gik efter 3 sæt til Rasmus.

I doublefinalen stod drengene så på samme side, og fik en lidt skidt start og tabte 1. sæt med 21/17. Men så kig det meget stærkt og de sidste 2 sæt blev vundet 21/10. 21/10. Seje drenge - seje sejre - og dermed er de begge klar til B-rækken.

Stort Tillykke med oprykningen !!!

 

24. -25. Januar 2009

 

Cecilie Kim Nielsen havde taget turen til U15 A stævnet i Bolbro på Fyn, hvor hun sikrede sig 1. pladsen i damedoublen sammen med Nellie Arenstorff fra Rønne.

 

I Jægerspris var det Mathias Skov og Mikkel Haugaard som var i kamp i U13 B, og her blev det til en flot 2. plads i herredouble.

   

Greve havde i U11 A-rækken besøg af Sofie Lüthje. I mix måtte Sofie og hendes makker Emil Langemark nøjes med 3. pladsen, efter en ren gyser i semifinalen, som desværre blev tabt 28-26 i 3. sæt (efter de havde haft 5-6 matchbolde). I single spillede Sofie en flot kamp mod den senere vinder Sia Berg, men måtte også her desværre se sig besejret i semifinalen. MEN så kom vendepunktet heldigvis. Sofie og hendes makker Irina slog i semifinalen de evige rivaler Sofie Nielsen og Sia Berg fra Greve i en super tæt 3. sætter. I finalen vandt de så - efter endnu en gyser (24-22 i 3. sæt) - over Julie Carlson og Ida Marie Kristensen. Det var så 3. turneringssejr i træk for Irina og Sofie, hvilket må siges at være rigtig godt gået!


 

 

17.-18. Januar 2009

Så tog Sofie og hendes makker Irina 2. turneringssejr i træk i U11 A-rækken ... denne gang i Værløse. Det blev - igen - en tresæts sejr mod de to Greve piger, Sofie Nielsen og Sia Berg. I single tabte Sofie desværre semifinalen til Sia Berg, som senere vandt. I mix blev det også til en 3. plads, som de tabte ultratæt 22-24 i 3. sæt.


DGI’s Landsdelsmesterskaber 2009

 

18 NBK-spillere havde afsat weekenden d. 17. - 18. januar, til at deltage i DGI’s Landsdelsmesterskaber, og man må sige - de gjorde det godt!!

En hurtig opsummering viser at det blev til hele 8 førstepladser - 7 andenpladser og 2 tredjepladser. To spillere fik oven i købet samlet de sidste point sammen til oprykning.

Placeringerne blev sådan her:

 

U13 D HS - Vinder: Lasse Michelsen.

Lasse rykker hermed op i C-rækken.

 

U13 C HS - Vinder: Mads Villensteen

 

U13 C HD - Vinder: Mads Villensteen og Rasmus Cramer Ahrens

 

U13 B HS - Vinder: Adrian Harkjær

 

U13 B HD - Vinder: Adrian Harkjær med sin makker Philip fra Gentofte

Adrian rykker hermed op i A-rækken

 

U15 B HD - Nr. 3: Mathias Skov og Mikkel Haugaard Petersen

U15 B HD - Nr. 3: Anders Plum Hansen med sin makker Emil fra Vanløse

 

U15 A DS - Vinder: Laura Lyngaa Petersen

 

U15 A DD - Vinder: Laura Lyngaa Petersen med sin efterhånden faste

                             LDM-makker Marlene fra Amager ABC.

U15 A DD - Nr. 2: Cecilie Kim Nielsen med sin makker Katrine fra Frederiksberg.

 

U17 B HS - Nr. 2: Andreas Larsen

U17 B HD - Nr. 2: Andreas Larsen med sin makker Nicklas fra Amager ABC

 

U17 A HS - Vinder: Lasse Cramer Ahrens

U17 A HD - Nr. 2: Kasper Ronicke og Matias Nielsen

 

U17 A DS - Vinder: Michelle Christensen

U17 A DS - Nr. 2: Simone Møller Jensen

U17 A DD - Nr. 2: Michelle Christensen og Simone Møller Jensen

 

Flot spillet af alle - der blev virkelig vist fightervilje.

Tillykke med placeringerne og tillykke med oprykningerne !!!

 Sæsonen 2007-2008

NBK-Amager | Ugandavej 85-105 , 2770 Kastrup |  | usu@nbk-amager.dk
Cookies